Registrer deg i dag!

Snart starter vi salget i Sjøhagen.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:  Sentral beliggenhet

  På Kvalaberg i Stavanger, mellom villaer og grøntdrag, utvikler Ineo Eiendom leiligheter i Sjøhagen. Et attraktivt og populært område i transformasjon og vekst. Prosjektet kommer midt i grøntaksen fra sjøen, via Vannasen til Sørmarka, og midt i et satsningsområde for morgendagens kollektivtransport. Det er tilrettelagt for buss, tog, sykkel og lånetransport, alt kun minutter fra Sjøhagen. Skreddersydd for en enklere og triveligere hverdag, rett og slett.

  Kvalaberg i Stavanger

  Nær kollektivakse, buss hvert 5 min.
  Butikk, bakeri, trening og flere turområder.
  Kort vei til togstasjon, Kilden og Obs!
  Grenser til grøntdrag, nær friområde og sjø.

  Varierte størrelser – bra romløsninger!

  Illustrasjonen over viser leilighet H0404 i BBB2 på 57 m2. En funksjonell og godt utnyttet leilighet med 2 soverom, kjekk balkong og god utsikt i fra flere av etasjene. Denne leilighetstypen ligger i 1.-5. etasje med pris fra kr. 3.490.000,-

  På stedet der Rogalands Avis hadde trykkeri i Sjøhagen, kommer nye leiligheter tegnet av arkitektkontoret Helen & Hard. Gled deg!

  Arkitektens skisser
  – slik kan det bli:

  Et lite innblikk i arkitektens planer for koblingen mellom inne og ute, og gårdsmiljøet som skal få ulike møtesteder.

  Rause fellesarealer og trivselsordninger
  – Sjøhagen blir et Heime-prosjekt

  Du har kanskje hørt om nye boligprosjekter med selskapslokale, fellesstue, gjestehybel, delerom med masse utstyr, fellesaktiviteter og en egen app som gjør det lett å bli kjent med naboene. Sjøhagen blir et slikt prosjekt! For å realisere alt dette, har vi allerede inngått en avtale med Heime, som er et anerkjent bo- og trivselskonsept du finner fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

  Boliger for et fint mangfold

  Et nabolag der alle aldersgrupper og familietyper bor og møtes, er et nabolag med gode vekstforhold for trivsel og samhold. Det er vårt utgangspunkt for planleggingen av Sjøhagen, som vi ønsker skal få et fint mangfold av boligstørrelser, prisklasser og beboere.

  «Allsidig»

  Innen denne kategorien kan mange finne løsningen for en god hverdag. To soverom er utgangspunktet, men flere har en fleksibel planløsning. Husk at Sjøhagen får fellesstue som du kan leie når du skal samle mange, og at du derfor kanskje ikke trenger kjempestor stue selv.

  «Familievennlig»

  Dette er leiligheter med god plass og kvaliteter som flere soverom, to bad, store felles oppholdsrom og god oppbevaringsplass – kvaliteter mange familier er ute etter. Slike leilighetstyper blir stadig mer etterspurt blant familier med unge voksne som skal forlate redet om noen år.

  «Topp»

  Her ligger mye av beskrivelsen i navnet. Disse leilighetene ligger i de øverste etasjene, flere med egne takterrasser og fjordutsikt. Her snakker vi om relativt store leiligheter med topp-kvaliteter i materialvalg og en rekke eksklusive tilvalgsmuligheter.

  Nysgjerrig? Kontakt oss:

  Eirin Hovland Hollund

  Boligselger, INEO Eiendom

  909 17 628

  Roy Klungtvedt

  Markedssjef, INEO Eiendom

  971 63 999